Long time,No see

Veckan på P&L va awesommeeee! Träffa varbergarna igen va fiiint! De va fest varje dag men min första natt va nog något av de sjukaste. Hanna gick och la sig och jag lalla omkring med min jäger ensam. Jävla massa öl blev de också, random killar och nästa avklippt armband. Helt sinnes!
 
Men de andra nätterna och kvällarna var också sjukt skoj, onsdagen framförallt :) Kan inte säga så mkt mer än att jag helst inte ville åka hem även om de va skönt med säng, toa och dusch.
 
Så sen P&L då? Jag festa hela helgen med. Fredagen laxdejt, vin och sprit med Rebecca för att sedan dra till brassen och möta K. Rebecca as full och placerad på en buss gick vi å åt sen hem till mig. Lördagen va ett ända helvete så bestämde mig för att dra med hanna ut tsm med Jimmy, Jonas och Lindau. Så de blidde middag,öl,cider och drinkar. Slutade på GK helt genom svettig men de va skoj. Nattbussen hem va mindre skoj.
 
Aja sen på måndagen va de bara att avsluta semestern å återgå till arbetet. SUPER KUL, nooot. Jobbade natten sen ledig onsdag vilket också sög. Men men nu har jag 5 arbetsdagar framför mig. Dessutom dubbeldag på en jävla lördag. Men vad skulle jag annars roat mig med utan K ?
 
Allt är en enda skitröra så ska avsluta här nu och dra till jobbet.
Hörs rå!
//Sara

Hihohiho

Då var man hemma från en vecka på Peace and Love. Det var kul att träffa alla igen :) Det är nästan som att komma till sitt andra hem när man sätter sin fot i Borlänge :P
 
Jag orkar inte sitta och skriva ned allt vi gjorde så jag har tryck in lite bilder nedan som förklarar saken ^^
Man är rätt så sliten nu när man kommer hem och tänker fortfarande på den där äckliga cidern (som man fördryckit sig på) när det blir varmt :p
 
Sitter just nu hemma hos min mor och far och ser på gamla avsnitt av The Big Bang Theory. Ska snart börja dra fram mina sängkläder och gå och sova :)
 
Ville bara meddela att både jag och Sara överlevde veckan och min röst är snart tillbaka ! Yeeye Cocillana <3
 
 
 
 
 
 
Bye bye
Hanna