Kärlek

Vet inte om jag har visat dig denna Sara, men jag hittade den i en gammal skolbok. Tog ett kort på det för att minnas (Har slängt boken nu) <3


Check!

Beställt en fin one piece så jag kan matcha min snygga pojkvän!


// Sara


Skooooooor :D

Har vart inne i stan idag med mamma. Vi har ätit lunch med Emma och haft hemligt möte :o
Efter det så försökte vi hitta en klänning till mig, men det gick ju inte. man hittar aldrig när man letar efter något.
Åkte hem vid halv tre och gick in på Bianco. De hade skorna i min storlek! ÅÅhhhh så glad jag vart!

Mohaha, jag tänkte köpa klänning efter skorna xD önska mig lycka till ^^


Bye Bye
Hanna

Helg uppdatering

Min helg har vart väldigt händelserik... NOT!
Jag har jobbat hela helgen med min mor och Lea.A. Söndagen gick grymt långsam eftersom att man var trött. Hade suttit och kollar på Eurovision med mamma, pappa och Benny. Btw, sämst låt vann !!

Gillade Danmarks bidrag :o


Anyway, jag lekte kock på söndagen. Det var skoj ^^

Men annars har det inte hänt något mer i min helg :/



Bye Bye
Hanna

Ouuuutfit


Snygg outfit, eller vad?


<3

Var på arbetsintervju imorse, på mitt nuvarande jobb men aa de va trevligt och träffa min samordnare igen :)

Men men efter de gick jag till mamma och ringde och kriga med Tele2 sen hem och satte mig på balkongen och åt en liten lunch.

Sen kom tröttheten så jag la mig och sov i soffan i en sisådär 2h. Sen kom äntligen min telefon igång och jag började fundera på kvällen. Prec då ringer min man och säger att han har slutat så tillslut besluta han sig att komma hit och umgås med mig :)

Så kvällen blir körkortsteori och mys. Ska nog ta en bad sen. Aja vi hörs!

/Sara


Villa linde

Japp jag sitter på jobbet, de nya. Första dagen idag när jag ska jobba på riktigt o inte gå intro. Känns lite halv konstigt o lost men de går nog bra ska vi se. Börjar dagen med att bli lämnad ensam utan ngn som helst koll vad jag ska göra :o På torsdag ska jag på intervju också, känns halv töntigt när jag redan jobbar som timvik där men aja. Imorgon ska iaf jag o hanna in till stan o njuta av solen, tänkte hitta mig ett par jeans också faktiskt. Aja ska leta upp ngt o göra nu!

I'm Special !

Jag är så jävla rolig ibland alltså... Jag har nu fått för mig att göra något åt mitt rum så jag har packa ned massa saker och burit ned till källaren, jag har rensat bort och hållt på. nu sitter jag dock och tycker att det ser tomt ut där sakerna stod... SÅ jag har satt mig ned framför datorn för att "jag behöver tänka på hur jag ska göra där". Men istället har jag målat en låda vit och hittat "gör dina egna smyckes" saker. Som jag nu sitter och överväger om jag ska börja med...
Ibland alltså...




Bye Bye
Hanna

Hannas Helg

Jag var extremt duktig på fredagen fakstiskt, istället för att dra ut och träffa någon så hjälpte jag min mor i tvättstugan, tog en powernap när hon städade, drack en cider på balkongen och sorterade alla de där miljontals papprerna som jag hade på mitt skrivbord! De ni! Det är inte alla som sitter hemma en fredag kväll och rensar papper ;)

lördag åkte hela familjen hem till Andreas i Upplandsväsby och hade grillfest. Det var riktigt roligt faktiskt. Det var jag och 39+arna, haha xD
Det märks att de är gamla, alla sitter och berättar massa historier. Precis som på film :o
Sofies pappa kom och hämtade oss vid 1 och vi tröck in oss 6 pers i bilen. Mamma och Peter fick sitta i bakluckan :P



Söndagen är inte ens värd att nämna!


Bye Bye
Hanna

Wihuu!

Eftersom jag bara går intro på mitt nya jobb än så länge så slapp jag sova på jobbet i natt. Så vid 20.30 kom mamma med bilen och jag körde hem. Stannade och tog en glass på vägen, myspys!

Dock ska jag upp och hoppa imorgon igen kl 05 för att börja 07 men jag får iaf sova i min egen säng och kan mysprata med Mathias innan jag somnar.

Imorgon ska jag iaf göra ngt efter jobbet, ska bli trevlans! Hoppas Mathias kommer på något kul så jag får ngt i helgen iaf.

Btw, har jag sagt att jag har 6 kattungar hemma nu ?

//Sara


24timmar..

Okej, om ca 30min ger jag mig av till jobbet och kommer inte hem fören om 24timmar. Just idag känns de jävligt surt eftersom de är fint väder och jag hellre hade hittat på ngt med min kära pojkvän men de får väl bli imorgon då.

Hoppas på en trevlig och rolig kväll på jobbet, dock misstänker jag att de inte blir så..:/

Ooooooh vilken ångest jag har över att inte kunna göra ngt ikväll :(

Fortf brunett dock med kort fult hår :(


We look goood Bitches!


7 förväntansfulla tjejor i Holland, Rawr!


Love

Love Me When I Least Deserve It
Because That Is When I Really Need It


Så gick de sist!

Sist jag gick från brunett till blond eftersom jag aldrig kan bestämma mig så såg de ut så här..


Back to blonde bitch!

Okej, trött på att se ut som ett emo nu. Trött på att typ ingen ser mig som 21år ist för 15. SÅ nu är de dags att ta ut löshåret och bleka tillbaka min vanliga hårfärg, blont!

Btw så har jag haft samma löshår i typ 4månader nu, eeeeeeeuuuw!

It's over!

It's coming back!


Vardagssysslor

Oh weill, hemma i Stockholm igen och tillbaka till verkligheten.
Var hemma igår och tänkte ut saker jag skulle göra, men fick aldrig tummen ur röven att sätta igång, fail på mig..
Gick iaf ned till centrum och mötte mamma och handlade "lite". Gjorde av med drygt 700 igår, INTE OKEJ!


Idag så har jag vart på arbetsintervju på Unifelx. Det var rätt hemskt faktiskt :O Var någon gruppintervju. Så det var jag och 10 andra som satt runt ett bord och berättade om oss själva o.0 Dislike!

Nu ska jag äta, betala räkningar, fylla i papper, och försöka få ordning på mitt rum. Vid 13.00-13.30 ska jag möta Sara och gå ned och träna, så får se om jag hinner klart innan dess. Annars får jag fortsätta när jag kommer hem.

Bjuder på min nya kärlek Dave Patten :)

Dave Patten - Echo


Bye Bye
Hanna

Men man pratar efterblivet här :)

Måste bara börja med att säga att jag klippte av mig håret i torsdags :( Jag ser grymt töntigt ut! Men var tvungen att klippa så mycket för att löshåret hade gjort håret så ojämnt, plus att jag hade ju faktiskt undvikt frisören i ett år. Har bestämt mig för att ta tag i håret nu iaf. Käkar vitamintabletter och regelbunda klippningar.

Anyway, det var inte det jag skulle prata om :P I fredags reste jag till Umeå, eller Ume som de så fint säger där uppe :D ! Fan vad jag hatar att flyga, det är en plåga att lyfta och landa för öronen. Fick dock tips om nässpray, så resan hem vart bättre :)
På fredagen var jag, Axelia, Peter och Erik på bio och såg Hur många lingon finns det i världen. Det var eb riktig feel good film. Rekommenderar att se den.

Lördag så var det Valborg och vi firade den med en lägenhetsrunda :) Började med att grilla på gården, sen hem till Lina på välkommstdrink. Efter ett tag då drog vi vidare hem till Kristin och fick en till drink. Kvällen slutade hemma hos Axelia med tequila shots! Jävligt kul kväll faktiskt!


Söndagen för mig och Axelia bestod utav att ligga i sängen och kolla på film, när vi väl orkade upp så var det för att baka kakor och äta mat. Haha, vi hade Harry Potter maraton !

måndagen kollade vi klart på Harry Potter, sen sprang vi ärenden och lagade mat. Efter det så var det dags för mig att ta mig till flygplatsen. Rätt skönt att få sova i sin egna säng faktiskt!


Bye Bye
Hanna

Sara & Mathias

Vad som började som ett vanligt krogenragg på Harrys lede till en sommarflirt på peace and love och fortsatte tillslut till de finaste som finns.

Den sena natten på Harrys kunde jag aldrig tro att jag skulle falla så här för den snygga killen i keps och grå luva. De har gått 1år nu sen den natten och snart är de dags för peace and love igen men denna gång möter jag inte upp den blyga,tysta killen som inte kunde öppna munnen i min närhet utan min Mathias som jag kan liggga och prata om ingenting med hela nätterna. Mathias som jag kan somna i armarna på även om allt annat känns skit.

Du är bland de finaste som finns, de bästa jag har. Vi har haft så sjukligt mkt motgångar bara de här året men de har bara fått mig att inse mer hur mkt jag älskar dig.

Bättre än dig finns inte.