Whatsup whit the sömnproblem?

Sen en tid tillbaka har jag börjat sova skit dåligt ensam. Jag sover jätte lugnt å skönt när jag hör dina snarkningar men sen så fort jag sover ensam så vaknar jag 700ggr, kan inte somna om ordentligt och drömmer massa hemskheter. Jag vaknar flera gånger av att jag andas snabbt och de känns som jag gråter. Jag är kallsvettig och måste gå upp och röka.

Så vad gör jag upp nu? Jo jag vakna 04, kämpa till 05 för att somna om utan resultat så nu ligger jag i detta kyliga jourrum på jobbet och lyssnar på Melissa horn, ska ändå upp om ca 30min..

Så jaha? Några förslag på bättre sömn? Ska iaf ut och springa när jag kommer hem, ska försöka att inte sova på soffan.

//Sara


Here we go again!

Och den här gången ska de bli seriöst, de ska bli bra å kilona ska ramla! Har ingen bortförklaring alls längre. Nu är jag trött på tjocka lår å höfter som inte vill som jag vill. Så nu jääävlar!
// Sara


Ingen slapp söndag idag inte

Har vart på äventyr med mamma och pappa idag.
Vi har hämtat bilen hos Peter och Sofie, vart i Länna, lekt med ljudet på Media Markt, kopierat nycklar, köpt nytt headset och köpt mig ett nytt busskort.

Nu är jag hemma igen och ska snart hoppa ned i ett par mjukisbyxor och städa lite hade jag tänkt. Sedan äta, duscha och se om jag kan hitta någon som kan släppa in mig på jobbet imorgon. Om kl inte blir för mycket ska jag kolla på PLL, är snart ikapp ^^

Nej men dags att sätta igång!


Measure - Begin Again


Bye Bye
Hanna

Rumour Has It / Someone Like You

Tack vare Victoria har denna låten fastnat i mitt huvud och jag har inte ens kommit så långt i serien :(


Klunk klunk



Vi körde en AW igår och Sara var med :)

Jag hade kul, men min jacka blev snodd på Hellströms!"¤%&/()!"#%?! Så jag fick gå hem i min tjocktröja och halsduk, utan nycklar :(

Jag har suttit idag och räknat på att jag kommer behöva lägga up ca 2500,00SEK på det som fanns i jackan, som tur var hade jag telefonen, leg och bankomatkortet på mig.

Har spenderat dagen idag genom att sitta och vara sur över att folk inte kan låta andras grejer vara samt försöka ringa till Hellströms för att se om de hade fått in min jacka. MEN NEJ det hade de självklart inte!
Så har även ringt till polisen och förlustanmält den. Ska kontakta försäkringsbolaget på torsdag eller fredag för att se om jag kan få ut lite pengar.

Nej nu ska jag fortsätta vara på dåligt humör, kolla på Pretty Little Liars och dricka julmust!


Skål
Hanna

Det är lugnt - Jag lever !

Jag har vart nära döden idag :(

Av någon dum jävla anledning använde jag nasspray igår -.-' Har suttit på jobbet och inte kunnat andas, har vart tvungen att mutea samtalen för att kunna flåsa liksom o.O
Har precis kommit hem och fått ta nasspay och är nu en helt vanlig människa igen ^^

Jag ska städa nu och välja lite kläder till imorgon för imorgon är det lön = AW ;D ska bli as kul, min favorit Sara ska med ^^
AWn börjar tydligen 16.00 o.O så vi får se om jag och Sara får den ensamma middagen eller inte, annars har vi ju alltid dagen efter ;)

Nej men jag ska väl sätta igång och städa lite så att jag kan kolla på Pretty Litte Liars eller Glee....PLL....Glee...Glee...PLL... Gaah!?"#%&YU/!! Vi får se ^^


Bye Bye
Hanna

Var du än befinner dig så har du en famn för mig.

Jag är bara sååå trött å vill slumra lite på soffan, bara en kvart eller så men nej prec när jag ligger som skönast kommer ju så klart matleveransen!

Om ca en timme kan jag iaf gå hem, ska bli super skönt kan jag ju säga! Förhoppningsvis får jag sällskap av min prins ikv, vi får la se :)

Imorgon ska iaf jag & hanna ut å äta middag, de va riktigt länge sen! ❤❤


Räkan & Jag!

Räkan är min absolut bästa killkompis, 8års vänskap å de kommer bli meeera! Vi har alltid så stört roligt ihop å våra samtal är på en annan nivå. Han står på min sida när andra vänder mig ryggen. Han är bara bäst :)


Torsdags stress på hög nivå!

Som om de inte va nog igår så åkte jag hem från jobbet vid 20.00 men va tvungen å åka tillbaka igen å jobba natten då kollegan blev akut sjuk. Så de va intressant, hem å vända när jag va döds trött!

Dessutom kunde Cattis bara jobba till 09.15 så vi har stressat rumporna av oss hela morgonen. Plus att jag fått ringa runt lite överallt för att stoppa en kronofogden räkning som var felaktig. Nu äntligen har jag löst de å kan sätta mig en stund å pusta ut!

Kom prec på att jag fan inte ens hunnit borsta tänderna, mumms!!

Aja jobbar till 14.00 sen blir de handla på vägen hem, betala räkningar, städa av och sen en efterlängtad dusch!

Ha de bra alla!
// Sara


Onsdags stress!

Började dagen med att gå upp 07 å duscha å göra mig i ordning för att sen åka till jobbet å möta Cattis. Vi åkte hem till henne å fyllde på mina naglar så nu är dom fin fina igen :) dock har en gått av långt ner å låååångt in så är fortf öm å svullen :(

Efter de var de möte på c3l angående en ny boende som jag ska vara kontaktperson till, verkar väldigt skoj och intressant :)

Sen direkt till jobbet å köra min kväll å där sitter jag då nu. Får gå hem om ca 1,5h å då blir de genomgång av räkningar samt se sista avsnittet av bonde söker fru å sista delen på gossip girl avsnittet som jag somna till igår.

Jag går med en klump i magen över min ekonomi som inte är så rolig just nu men jag ska försöka lösa de imorgon när de är dags att betala räkningarna igen. Men men !
Vi hörs då :)

// Sara


Jag måste bara säga...

Att jag verkligen hatar folk som tycker att det är upp till den andra personen att höra av sig "för vill de mig något så hör de av sig".

Bullshit!! Det är så man förlorar kontakter!

Nej jag syftar inte på någon speciell, jag menar er alla!

Jag är inte världens bästa på att höra av mig men jag gör det ibland iaf.

Screw you guys! I'm better than you!


Då var det väl min tur då!

Jag har faktiskt länge funderat på om jag ska slänga in ett inlägg men sen har jag inte orkat xD

Det har väl hänt rätt mycket sedan jag bloggade sist.

Jag och Sara har ju som sagt vart i Berlin ! As kul var det, jag trycker inte lite bilder här så jag inte behöver berätta något. (Det finns inga bilder på mig för att Sara har dem >.< !!! Men jag var med, jag lovar!)


Sedan har jag jobbat en massa och vart ute osv, osv. Trycker in en bild på det med xD



Har även färgat håret, så nu är det svart igen ^^ Kolla in hur jävla snygg jag är !



Nej men nu ska jag äta lite middag (har precis kommit hem från jobbet). Sen får vi se om jag orkar uppdatera Dayviews ;)


Bye bye
Hanna

...

Vill bara se ljuset i slutet på denna långa tunneln. Torka tårarna, sträcka på ryggen och komma igenom med huvudet högt. Samtidigt som jag vill komma ur hand i hand med dig och ingenannan.


//Sara


Lugnet

Lugnet börjar sakta men säkert inta min kropp igen, de värsta kaoset är förhoppningsvis över nu å helgen kommer bli bra. Vi börjar med att jobba till 14 sen kommer fina johanni till haninge å så går vi ut sen :)
Imorgon blir de nynäs med de bästa, spel, bowling å en del alkohol..

Nej men ska väl börja lite smått med den förbannade fredagsstädningen :/
// Sara


Hemska dag ta bara slut!

Ända sen jag vakna har jag bara gråtit till å från. De har varit tankar, låtar på radion, fb inlägg, gamla sms å prat med vänner. Allt får mig att gråta. Smaken av tårar börjar bli tröttsam å ändå sitter jag här på uteplatsen på jobbet å gråter igen.

Jag vill inget hellre nu än att bara resa på mig å gå hem. Jag vill bara gå, gå å gå. Gå tills allt blir bra. Om de någonsin blir bra...


Varning för osammanhängande inlägg!

Kurragömma leken är över och sanningen är ute. Det va aldrig meningen att alla andra skulle bli indragna, att alla andra skulle bli hatade. Panikångestanfallen bara avlöser varandra. Jag kan inte andas, jag bara skakar och gråter.

Musiken dunkar i huvudet men jag hör inte ens texten eller vad de e för artist. Jag va aldrig med på dom här höga riskerna! Jag va med på att bli hatad men inte de här!

Jag får inte ihop de här nu. vi hörs!
//Sara

Svårt å förstå!?

Jag har såå svårt å både förstå och acceptera att jag saknar en person efter bara några timmar. Att jag vill att tiden bara ska stå stilla när jag är med personen och aldrig riktigt vill släppa taget när personen ska gå. Jag antar att de är kärlek.


Ensammast i världen om att jobba helg, eller?

Kanske inte men de känns så när man är på väg dit :/

Iaf så drack jag lite vin å myste med k igår, bästa fredagen på länge. Ingen gör mig så lugn å bekväm som han.

Aja jag är 1h sen till jobbet å ska väl hålla igång å inte sitta ner ens en sekund..
Hörs sen!

//Sara


Fredag 4/11

Bilder å sånt från vår berlin resa kommer när jag fått tag på en sladd eller om hanna kanske lägger in :)

Anyway så är de fredag igen å jobb helg. Känns som de va igår jag jobbade helg sist men men.. Ikväll slipper jag iaf ha ensam fredag, idag får jag också fredagsmys :)

Men först ska man jobba 6,5h men på de här underbara jobbet känns de knappt :)


.....

Det gör ont i varenda del av kroppen.