Veckan till nu

Blidde inte som planerat i söndags. Tiden rann iväg å jag va inte hemma från jobbet fören efter 00. Veck lite tvätt å titta en stund på tv innan jag somna.

Måndagen spendera jag med att köra sista introt på nya jobbet, jätte kul när även c jobbade :)

Tisdagen jobbade jag på vanliga jobbet å körde även kväll. De va igår allt började, kände mig hängig å hade värk i kroppen. Hostade som ett as och va så seg men jobbade de gjorde jag.

Imorse va allt ännu värre, trodde aldrig jag skulle ta mig ur sängen 06 imorse men de gjorde jag och jobbade till 12, sen två timmars personal möte :/. Ska gå en massa utbildningar å grejer, inte riktigt min grej men aja.

Kände hur febern kom och ökade för varje stund. Kom hem och tvär slockna i soffan under en filt. Vakna 3h senare å är fan lika trött. Nu ska jag duscha sen kommer nog k å tycker synd om mig.

Vi hörs!
// Sara


Helgen kom och gick

I fredags jobbade jag, rymde 2h tidigare å åkte till centrum. Ångrar stort att jag gjorde de tyvärr. Va trött å allmänt hängig å inte blev de bättre av personerna jag mötte. Iaf efter en del smsande, lite solning på ballen och vila så mötte jag Hanna å gav centrum en ny chans.

Vi kom hem till mig, åt middag, gjorde oss i ordning å drack cider. Vid 22.30 åkte vi in till stan och hbj. Hann väl va där en timme innan k och hans vänner kom. Pratade och kramades. Kändes så sjukt skönt och en aning fjärilar i magen. Åkte iaf hem vid stängning, hoppa av i brb å köpte mat sen hem å mys nattäta.

Fick sova på min favorit arm och bara krypa ihop i famnen. Ingenting har någonsin känts mer rätt.

På lördagen låg vi kvar in i de sista å bara prata och myste. Vid 14 åkte k hem och jag mötte Hanna för pizza middag. Sen blidde de godis shopping och esc i min soffa. Hanna och jag sov brevid varandra och jag märkte inte när hon gick imorse..

Nu är jag på jobbet, så lugnt mellan 15-16 så försöker piggna till.

Ikv ska jag träffa min kärlek igen :)

// Sara


Onsdag

Idag känns de att jag jobbat sen i fredags, jag menar... Verkligen känns!

Men men bara å ta sig ur sängen om ca 15min å duscha. Måste åka vid 13.45 så jag kommer i tid till Sköndal. Jobbar 15-21 idag. Intron tar så mkt mer på huvudet, tror de är därför jag är så slut. Men men imorgon blir de tillbaka till de vanliga innan ledighet.

Igår gick jag iaf till mamma, åt middag å tog en glass promenad. Åkte hem vid 22 å städa och duscha. Så intressant va den dagen liksom..

Aja dags å röra sig.
//Sara


:)

Hoppar promenad vändan å tar en pn å sen promenerar till mamma ist. Är så sjukligt trött, somna i solariet..

Så. Hörsrå!

//Sara


Arbetsnarkoman

Har jobbat så gott som dygnet runt sen i fredags. Tagit på mig så för att slippa tänka. Slippa sitta i lägenheten å fundera på vad som kunde gjorts annorlunda..

Nu har jag precis gått av mitt pass på extra jobbet å är faktiskt trött. Tänkte ändå gå av vid terminalen å lägga mig i solariet i kanske 20min... Sen tänkte jag gå hem, äta ngt lätt å ta mig ut på min promenad vända. Kvällen tänker jag nog spendera hos mamma. Som sagt, allt för å slippa sitta hemma å tänka. Har inte en ledig dag fören på lördag. Ska även shoppa å ta mig ut i vimmlet på fredag.

Nästa vecka kanske blir en aning lugnare men jobbar en hel del då med som tur är.

Innuti gör allt ont. Håller mig iaf uppe än så länge.

//Sara


Känslor

Känner mig förstörd, förkrossad, sårad och uppriven. Om jorden gick under idag skulle jag inte göra allt för att överleva. Så trasig, så långt in. Gör ingenting annat än trycker ner gråten i halsen.

Försöker plocka upp pusselbitarna av mitt liv men utan dig kommer de aldrig bli färdigt.


Vill bara lägga mig ner å dö


Håret fixat :)

Tack hanna & frisören.


Lilla Hanna

För er som inte redan visste det så var jag utan telefon fredag kväll till söndag eftermiddag. Har nu fått mammas gamla (Xperia) har fortfarande mitt gamla nummer. Eller ah, mitt nya 070.....

Helgen då, skulle gått på LMFAO men det var så jäkla mycket folk så jag, Ivar, Marcus, Jonathan och Jonathan tog några öl på Moda och drog sedan vidare till Sommar. Jag var hemma vid halv 2 och kunde inte sova då jag var.nojig över att inte vakna i tid

Lördag så jobbade jag till 17.00 och mötte sedan William. Vi vandrade från söder till centralen. Tog en öl på Harrys och gick sedan och åt middag och bowlade :) Jag vann första omgången men de andra två gick väl mindre bra! Egterdet åkte jag hem då jag var pisstrött.

Söndag då, det ringde på min dörr kl 10.00 jag som inte väntade besök öppnade inte dörren! Kollade så klart ut och såg att jag inte kände människorna. Gick och la mig igen och sov ut ^^ Åkte sedan till mor och far. Spärrade telefonen, polisanmälde den och åkte ned till port73 för att få ett nytt simkort. Handlade lite och åkte hem till mor och far. La in alla kontakter i telefonen och åt middag. Åt även räkor ^^ Har nu kommit hem och diskat. Ligger i soffan och kollar på "är du smartare än en femteklassare". Tror dock att jag ska gå och sova nu.


Natti natti
Hanna

Torsdag & ledig

Vakna sent i morse, Karim åkte hem till sig å jag mötte mamma. Handla lite mat å svarta tyggskor.

Åkte hem till mamma å lekte med kattungarna sen en lyxshake med Rebecca i parken :) middag hos mamma å shopping till mina små odjur.

Ikväll är jag ensam här hemma. Börjar känna mig förskyld å trött i kroppen. Tänkte spendera kvällen med planering. Ska kolla soffor, garderober och sängar på nätet samt titta jobb å lägenheter. När skatteåterbäringen kommer in på kontot blir de fixa klart här hemma. I augusti planerar jag även en flytt från min lilla 1a och Haninge.

Just nu ligger jag i badkaret med en ansiktsmask i ansiktet. Underbart!

Hörs rå!
//Sara


Onsdag

Igår va de tillbaks på jobbet, tröttare och slitnare än innan långledigheten haha. Men jobbade 14-20.30 iaf. Köpte med mig lite godis å cola hem. Karim kom å vi titta på alkatraz och gg. Vid 23 la vi oss och jag har sovit som ett barn hela natten.

Tills klockan 06 när de va dags å gå upp igen å åka tillbaka till jobbet fast Karim ligger kvar i min säng och snarkar! Blääää va jobbigt de är å gå upp.

Men vi hörs sen, idag är de personalmöte igen också.

//Sara


Valborg

Jag och min kära vaknade sent och mötte hanna i centrum, åt lunch och gick på systemet. Sen ville inte Karim leka med oss mer så vi gick i affärer själva :p

Sen hem till mig där vi öppna varsin cider, jag duscha och gjorde mig iordning. Vi åt toast till middag och sen döck Karim och Thomas även upp. Vi spela kort, jag fuska å va tråkig :) sen blidde de vidare till brasserian, nattmat för de andra och vid 03 tog jag min man i handen å åkte hem. Jag och Karim lekte även matchmakers men hanna blev bara jätte arg haha.

När vi kom hem började vi prata en massa, jätte skönt å få ur sig allt. Så vid 07 somna vi. Jag & min fina kärlek.

//Sara