Berlin baby!!!!!!

Igår kväll boka vi äntligen Berlin, vi kommer alltså iväg!!! På fredag kl 19.00 sitter jag och min bästis på flyget till Tyskland! De blir vårt 10års firande o de här gör vi bra!

De här året har över lag varit ett jävla bra år! De har innehållit så jävla mkt bra ! De har varit 6månaders vik, Holland, peace and love 2010, fest hos hanna, Västerås, Uppsala, Vega, Sthlm å en jävla massa bra kvällar! Vi har träffat nya människor å gamla!

Nu min stora kärlek hanna gör vi Berlin till vår resa å njuter av 3dagar i en stad där ingen känner oss!

Idag är jag lycklig!

//Sara


Ingen bra start på veckan

Vakna 04 och kunde absolut inte somna om. Gick upp 06 som jag skulle och gav mediciner. Har alltså jobbat natt o vill inget hellre nu än att gå hem.

Sitter i soffan och lyssnar på 30 seconds to mars och dricker kaffe. Har ca 3,5h kvar på jobbet sen handla lite och gå hem. Idag vakna jag med en sån enorm saknad efter min kärlek att jag redan nu vet att de kommer bli en tuff dag att ta sig igenom. Undrar om man ska ta sig ut i skogen när man kommer hem?

Ska vi hörs sen då..
P&K
//Sara


Äntligen får jag vila!

Har stått upp 2h och gjort tomatsoppa på jobbet, kommit hem och tagit hand om tvätten, bytt lakan, plockat i och ur diskmaskinen samt dammsugit. Nu är jag mer än väl värd att lägga mig till kl 17..

Benen bara skriker av smärta och ryggen är ännu värre! Men hoppas på en bra kväll efter lite vila, börjar ju inte jobba förän 14 imorgon så :)

Hörs då!

//Sara


Godmorgon lördag

Iof har jag varit vaken över 2h nu men iaf.. Brukar ligga hemma o sova vid den här tiden men icke idag!

Ngt som gjorde mig på lite bättre humör imorse va tanken på att vid den här tiden om exakt en vecka ligger jag och hanna o skedar i en säng på ett hotell i Berlin!!! :)

Jaja idag blir de då jobb till 14 o ska laga tomatsoppa eftersom jag råka beställa 10kg tomater ist för 1kg haha. Men nu blir de soffhäng, Nyhetsmorgon o kaffe :)

Hörs sen!
//Sara


ADHD



Ett hjärta för närvaro, ett öga för insikt, en nyckel för förståelse och en stjärna för ambitioner.

-Mitt huvud är inte en torktummlare, jag har bara ADHD.

//Sara


Tråk fredag

Jahapp, alla uppdaterar på fb om deras fredagsmys med pojkvän, flickvän, vänner i familj. Sånt får mig verkligen att känna mig som ensammast i världen. 1h kvar på jobbet sen hem o se lite av idol under en filt med mig själv...

Först blir de affären i trollis o köpa cigg o kattsand, inte ens de har jag ngn som kan hjälpa mig med :(

Ursch idag är ensamheten enorm..
Hörs sen!

//Sara


Godmorgon världen!

Än har jag inte tagit mig ur sängen men vad gör de? Måste gå upp senast om 1h om jag ska hinna innan jobbet. Då börjar man sin jobb helg då. Fredag, lördag, söndag och måndag.. Tur att de bara är varannan!

Aja jag ska la ta mig upp så hörs vi sen!

//Sara


Mys & nostalgitripp

Bestämde mig för att titta om jag inte hade kvar löshår på clips i lådorna under sängen och hitta varenda prov o häfte från sjukvårdsutbildningen i torpshammar. De är inte bara jävligt intressant utbildningsmaterial utan också massa gamla meddelanden till varandra, teckningar o sång texter! Det fick mig absolut på bättre humör och gav massa leenden!

Ibland saknar jag verkligen gymnasietiden men framför allt SMOP 06!

Aja nu ska jag läsa True blood o vänta på K :)
Natti på er!

//Sara


Mathets!

Okej jag suger på och blogga, sorry! Anyway...

Idag är jag upprörd och tankspridd, försökte prata av mig de 1h med mormor men de räkte inte...
Ngt som stör mig extra mkt är all hets kring mina matvanor, Jag äter när jag vill och hur mkt jag vill. VA FAN LÅT MIG VA!?!? Jag är inte dum, jag vet att kroppen behöver mat men jag kan inte äta om jag inte är hungrig?

Mat är helt enkelt inte min grej, jag äter max 1gång om dagen och ibland inte ens de. Men jag äter också mediciner som tar bort hungerkänslan och ibland mår jag bara värre när jag äter än när jag inte gör de. Vissa dagar är mat bara ett big no no för mig och vissa dagar kan jag äta massor. Jag har ingen ätstörning och jag behöver inte läggas in på psyket eftersom jag klarar av mitt jobb, jag står på benen och mår bra?



Thats it! Jag orkar inte skriva så mkt mer idag, ska ladda ner den där blogg.se appen så kanske de blir mer bloggande :)

Puss & hej

//Sara


:)



Jag vill iväg till Berlin nu! Åh vad jag längtar efter att bara få ett OK från min TL så att vi kan åka :) Det kommer bli så jävla kul ! Länge sedan du och jag spenderade tid ihop faktiskt :/
Och bara så du kommer ihåg, vi har 10 år i år ! ;)


Detta var vår låt, eller hur var det nu den där fulla kvällen på HBJ?



Bye Bye
Hanna

Sjukling

Nu har jag legat hemma och vart sjuk i två hela dagar. Jag har absolut inte fått det stödet jag vetalt utav Sara då hon bara ringer och skrattar åt mig och säger att jag är värre än en man :(

SARA DU ÄR ELAK !!!

Hur som haver, jag har pratat med My och kommit fram till att det är OK att komma till jobbet imorgon (Fan dig Sara om du ringer och skrattar åt mig nu!)


Tänkte även vara som alla andra som bloggar och visa vilka fina kläder jag har handlat ! :D





Bye bye
Hanna

Onsdag 5/10 2011

Det har hänt mkt men samtidigt ingenting. Vi firade då min födelsedag i fredags, de blidde Harrys. Vi hade de riktigt trevligt faktiskt. Iaf vi 4 som sedan åkte hem tillsammans, de andra 5 va ju med om lite annat..

De blev mkt skratt, kramar och lakritsshots..Jag & Hanna blidde enaning runda om fötterna och fick me oss K & T tilll donken :)

Overall så va fredagen bra!
Lördagen va värre, blev väckt kl 08 och lämnad ensam av min favorit som vanligt..Sen var de bara bakis hela dagen och ångest på natten, en av mina mindre bra nätter.

Iaf så har jag jobbat och stått i, fixat med lite extra grejer och umgåtts med min finaste..

Jag är typ sämst på att blogga nu för tiden men Hanna är fan så mkt värre!

Imorgon är iaf jag ledig och ska umgås med mammsen och kanske syster. Hanna är ju aldrig ledig och leker med mig mitt i veckorna längre :/


Nu ska jag forts leta weekendresa för mig och Hanna, Berlin kanske? Känner att jag måste ta min bästa vän och bara lämna vardagen för ett slag, de senaste har tagit rätt hårt.

<p>Bra födelsedag!</p>

//Sara


Att ge ngt ett avslut

Att efter lång tid, många motgångar o flera fina minnen avsluta ngt är bland de svåraste som finns. Att säga dom där orden och sen försöka forts livet som vanligt. Att inte höra av sig, att radera bilder, att inte sakna. Att inte tänka på tiden för 9månader sedan eller på de 2sommrarna. Att försöka glömma och gå vidare och inte stå och stampa. Övertala sig själv att de som va inte kommer tillbaka. Att gå vidare och samtidigt hålla huvudet högt och inte låta tårarna landa på fötterna. Att inte älska eller slåss för kärleken. Att avsluta med M.