You are the sun, you are the only one!

Hade så sjuka drömmar i natt att jag knappt sovit ngt alls, vaknade dödstrött och kände mig halvkrasslig. Så klart har jag blivit smittad tillbaka nu. Pay back is a bitch allstå...

Så kom 20min sen till jobbet och somnade på soffan, sen upp med alla boende och fixa brunch. Vid 13.45 gick jag till bussen och åkte till centrum för att köpa en ny plattång eftersom min tog självmord i morse efter 8år. Den har fan hållt länge och igenom mkt, peace and love och torpshammar bla.

Sen blev de iaf hem och ta en dusch samt byta kläder. Sen lagom till att jag blev klar kom Räkan & Zebbe hit. Vi åkte upp till centrum och fikade lite. Myst med söta Casper har jag hunnit också. Kändes lite konstigt utan min Tessan bara men de va kul och träffa mina gamla vänner igen :)

Aja ska väl kurera mig hemma íkväll, bara titta på gossip girl och ta de lugnt så man inte blir sjuk till på onsdag när dagen jag väntat så länge på är.

Vi hörs sen!
//Sara


Fredag 29/7-11

Vaknade med Rebecca och åkte till centrum och åt frukost. Vidare till jobbet där jag tillbringat min kväll för att sen köra hem. Har tagit ett långt bad och gjort massa här hemma.

Enannan jobbar ju tidigt imorgon så tänkte lägga mig i sängen nu och titta på Gossip girl faktiskt, ovanligt för att vara mig men de kan ju vara skönt :)

Så..får väl se om morgondagen har mer att erbjuda. Vi hörs då!

//Sara


Harry B!

Igår fick jag & Rebecca ett infall och drog till Harry B. Där drack vi cider, höll på att bli drogade och bråkade med några fjortis tjejer som inte tyckte att jag passade in.

De va väl en rätt fail kväll men kul och göra ngt annat än sitta hemma.

//Sara


Off to lunch and work!


//Sara


Tisdag 26/7

Körde ett 12h pass på jobbet, 8.30-20.30. Hade en lugnt o bra kväll med intro och bra musik. Sen hem och duscha och fixa lite hemma innan man fick sällskap.
 
Tittade på film, åt godis och drack cola. Riktiga tjockisar haha. Men de va trevligt, vid 02 hoppa vi i säng och pratade massa ist.

Vaknade vid 07 av mitt alarm som jag glömt stänga av så gav katterna mat och gick o la mig igen. Mitt sällskap gick hem vid 11 så jag städade iordning här sen duschade och sitter nu och fönar håret o väntar på Rebecca.

Idag jobbar jag då natt så kör ett 24h pass! Fan va jag längtar till onsdag när jag är ledig o ska på Takida!

Men men ska göra mig iordning, se you!

//Sara


Lediga Måndag <3

Har haft en mysig natt och en bra dag ! Åkte hem vid 15.30 och kasta mig i duschen och fixa till kissarna för att sen åka in till stan och möta födelsedagsbarnet Johanna. De va evigheter sen vi träffades så vi tog en middag på Harry B. Massa prat om gamla skolan, jobb och såklart killar! Vi är ju trots allt tjejer!

Vid 21.30 blev de iaf hem och hälla upp ett glas vin och lägga sig i badet med Takida i bakgrunden. Bäästa!!

Men men enannan kör ju 12hs arbete imorgon så ska hoppa i säng nu med en film tänkte jag, så kanske man för första gången på länge är utvilad på jobbet.

Den snälla själen som lämna en hdmi sladd hos mig är ju bara bäst! Nu kan jag äntligen höra musik högre och se film på tvn :)

Aja vi hörs på jobbet imorgon!


Jag och min älskade Johanna på bästa dagen i våra liv! <3

//Sara


Hej hallå bloggen!

Jag är ledig! Imorgon också :) Jag kom hem 05 imorse från ett hemligt äventyr, ett lugnt äventyr med film och sånt.. Hoppade i säng på engång och blev väckt av lilla syster 12.30 imorse. Men jag har hunnit städa upp här hemma, laga dammsugaren och startat både disk och tvättmaskin :)

Ikväll blir de bio med familjen och efter de får man se vad jag hittar på. En hemlig vän har ju lämnat en hdmisladd här hemma hos mig så jag kanske myser ner mig i soffan med en kopp te och massa gossip girl avsnitt :)

Men för er som inte visste de så har Takida släppt 3 nya låtar till och de är grymt!

Shit va osammanhängande de här blev men skitsamma.

Nu kom en pust av killparfym, I like!

Aja jag slutar nu innan ni tror att jag är hög eller ngt.

Ha de bra så länge!

//Sara


Jag & Hanna på hemligt äventyr i hemlig ort ;)


Le till den som inte själv orkar le!

Jaha då va man hemma o har lagt sig i badet. Igår var jag på fjärilshuset hela dagen med jobbet, kul med lite omväxling :) sen blev de hem o duscha o fixa sen iväg på hemligt äventyr som jag då prec kom hem ifrån. De va en trevlig o mysig kväll. Så vad ska jag hitta på idag då? Min enda lediga dag fram till söndag.. Men jag ska iaf börja med att köra två kattungar till vetrinären sen kanske ännu en flyttar hemifrån och sen vet jag inte? Tänkte vänta tills hanna hör av sig omse vad hon har för planer. Men men nu ska jag duscha klart! //Sara

Another day, Another try!

Då tar vi nya tag igen Sara, move on !
De känns rätt, de känns bra. Jag har så mkt annat att fokusera på just nu. Jag har sjukt mkt jobb, sjukt mkt grejer jag vill göra utan att känna mig låst. Känslor förändras och de är prec va dom har gjort nu under sommaren.

Jag är alltså singel igen, andra förhållandet som går åt skogen men har man klarat de en gång så gör man de igen! Ensam är stark och med Hanna & Rebecca klarar jag nog allt!

Ikv blev de inte ens alkohol, inte på hela helgen. Vilket känns jävligt bra för att vara mig. Jag har dessutom skött mitt jobb och ska dit igen och köra ett 25hs pass imorgon.

Men men nu väntar min hemliga vän, alltid trevligt med lite nattligt sällskap!


// Sara


Suger

Då ligger man i sängen på jobbet igen. Idag är en sämst dag. Känner mig bara allmänt deppig, inte sådär jätte skoj. Helgen har varit helt klart bästa på länge iaf :) Aja ska titta på Johan Falk o försöka somna. Se you! //sara

I wish nothing but the best for you

Sometimes it last in love but sometimes it hurts instead. Iam yours to blame now, if i fall all the way. If i fall from you.

Lonely

Trotts massa människor omkring mig, massa uppmärksamhet och oftast sällskap så känner jag mig mer ensam än någonsin. De va inte meningen att de skulle bli som de blev, de va inte meningen att vi skulle bli osams och inte säga hejdå. De va inte meningen att du skulle hata mig. Ingenting skulle sluta så här.

Sometimes it hurts instead.


//Sara


Peace and love 2011!


//Sara


Peace and love in all its glory!

Vi har kommit hem och hunnit landa en aning. Rösten för min del är inte direkt de den va innan jag åkte men de va de värt!

Jag & Hanna landade på måndagen vilket va en jävla tur då vi slapp ALLA köer :) Vi kriga om tältplatsen och slog tillslut upp våra tält.Drog till systemet och tog en taxi till campingen. Vi tog en cider och en dusch efter resan. Sen kolla vi läget lite och tog de lugnt tills klockan blev typ 01.00 då vi gick för att möta Wille & Freddan och hjälpa dom att bära. Jag stog iof mest och vakta men iaf. Vi strejkade några timmar och drack lite mer cider och prata. Hade ju inte träffat dom på 1år så de va kul.

Tisdagen blev de dusch, mat och alkohol med Freddan & Wille. På förmidagen tog jag,Hanna & Mathias en tur till en skuggig gräsplätt där jag somnade. Tisdagen va faktiskt as bra, vi hade trevligt och bara hängde i den äckliga värmen.

Onsdagen kom Rebecca och vi åkte till Falun för att besöka systemet, bästa ! Sen blev de installera Rebecca på campingen och parkera hennes bil. Sen alkohol och lugnt med Wille & Freddan. Vid 23.00 drog vi oss till festivalområdet för att se Kings of leon, där tappa vi även bort Rebecca som tydligen blivit hungrig. Efter halva spelningen gick vi iaf tillbaka och drack lite till.

Torsdagen såg vi Veronica Maggio,Volbeat, Oskar Linnros och hängde massor i öltältet innan Deadmau5. Deadmau5 va as bra, shit vilken publik! Sen blev de iaf campingen och mera alkohol. :)

Fredagen var jag riktigt seg och kom inte igång fören framåt 4, så blev de campingen och alkohol sen Maskinen npå natten vilket också va as grymt! Jag & Hanna dansa tills benen vek sig.

Lördag, sista dagen och all in! Vi såg Daniel Adams ray, Bob Dylan & Journey i öltältet. Dansade på bordet i öltältet med ngn random kille. Sen va de äntligen dags för älskade Håkan Hellström. Satte oss i gräset och njöt. När de va slut gick vi tillbaka och körde "Stereo turné" och Rebecca som va tvungen o va nykter gick o la sig medan jag och Hanna började våran "Säga hejdå tur" som slutade i massor med alkohol och lååååååånga hejdå till alla.

Aja även denna festival har varit grym och full med massa skoj!

Allltid lika tråkigt och säga hejdå till alla men vi ses igen nästa år!

//Sara