Onsdags lyx

Jag va hemma från skolan igår. Mådde som en påse med skräp på morgonen. Vid 12 vakna jag till liv och gjorde mig lite i ordning. Mötte lillasyster vid globen och följde med henne till läkaren. Direkt in till stan för att möta pappa och lillebror. Där emellan hann jag köpa mig 2 nya jeans, sjukt behövligt.

Vi gick iaf och åt middag på hard rock cafe på sveavägen och de va så sjukt gott. Fick även en ny jacka av mina familj på den sidan :)

Vid 7 prommenera vi till centralen där vi hjälpte lillebror på tunnelbanan och tog tåget hem.

Onsdags lyx när den är som bäst helt enkelt :)
hörsrå!
// Sara


Tisdag

Ett helvete å komma upp. Hade så sjukt ont i halsen och kroppen men tog mig upp å ut i snöovädret.. klarade hela dagen i skolan mot alla odds typ.
Kom hem å åkte direkt till mamma där jag laga mat åt alla sen somnna jag på soffan. Åkte hem å la mig på min egen soffa å tok somna vid 23.

Vaknat typ 300000 ggr i natt ur konstiga drömmer där mr K ingick i varenda en, greaaaat.

//Sara



Första dagen

Hej hallå!
I natt kunde jag inte sova, mådde illa, hade huvudvärk, ont i magen å låg illa. Upp och ner..vid 04 kolla jag på klockan sista gången och 06:30 ringde alarmet...

07 imorse ringde jag Helena 15ggr för å väcka henne. Har haft lite halv underliga lektioner idag.
Första var typ klassråd sen något som hette människan & naturen typ..

Just nu sittet jag å drömmer på någon typ av filosofi lektion eller den hetet tydligen ide historia. Jag vill bara hem å sova.

Hörsråå!
//Sara

Söndag

Jag vet inte men tror min lillasyster fått för sig att jag är deprimerad igen för ikväll har hon bjudit hem mig på syskon middag. Jag ska anlända kl 16 och sen gå och handla och laga mat. Kan bli kul.

Jag har städat och fixat här hemma idag, bytt lakan och startat tvätt och diskmaskin och sånt där nödvändigt ont. Imorgon är de skola som gäller för min del. Börjar 09 och möter Helena på söder, kan bli kul..

Jaja ska ta mig iväg i kragen å göra mig i ordning nu. Hörsrå!
//Sara




The vow

sitter hemma och tittar på the vow. De gör ont och de väcker mkt mkt tankar men den är precis som ps I love you, sorglig men beroende framkallande.

hoppas ni har de bra med!
hörsrå!
//Sara




Having the time of my life.

Igår va de fredag. Jag och Hanna var på harrys. De va kul. Nicklas och Danne kom och joina oss också. Träffa Danne S också. Ja de va en skojig kväll och natt. Förhoppningsvis får jag sällskap denna vecka med, vi får se.

Aja idag har jag sovit och jobbat kväll.. helt okej faktiskt.

//Sara




Då slår vi blicken framåt & uppåt!

Var på intervju på nya skolan jag vill börja i idag och jag tror de gick ca 3h sen ringde dem upp å sa att jag var antagen och välkommen att börja 09:00 på måndag. Så nu blir de seriöst pluggande ett tag.

Jo juste vi hade lite myskväll här igår. Tända ljus, efterlyst och kycklingsallad. De va trevligt.

Vad har jag med gjort idag då? Jo köpt skor och annat nödvändigt skit sen bara hängt hos mamma.
för tillfället ligger jag i ett varmt bad med ansiktsmask i facet och bara slappar.
Vi hörs sen rå!
//Sara

Blää

Igår va lillasyster här hela kvällen. Vi kolla på film å åt mat. Jag skulle lägga mig vid tolv men låg bara å vred å vände mig så vid 02 la jag mig i soffan å framåt 05 lyckades jag äntligen somna.
Vaknade vid 11 och va dödstrött så somna om igen men nu är jag äntligen uppe. Ska väl dammsuga lite och duscha. Om ca 2h slutar D jobbet och är väl här om 3.. Ingen aning om vad vi ska roa oss med hela kvällen men vi kommer väl på ngt antar jag..

Imorgon ska jag iaf göra något vettigt och åka till långholmen på intervju. Håll tummarna för mig!

//Sara

Yes!

Intervju på enannan skola på torsdag! de känns som om min tur inte vänder, allt går bara så jävla bra nu! wooohooo :) Håll tummarna för mig nurå!
// Sara

Sara




Första dagen i skolan

I går körde jag första dagen i skolan å de va ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men av någon anledning så slår inte lite motgångar ner mig som förr. Så jag har tagit tag i de å sökt en annan skola, så får vi se vad som händer.

Annars så ja då händer de inte mkt. Ikväll kanske man får mys sällis iaf, ger lite nya krafter :)
vi hörs då.
//Sara

Dagens



//sara

shoppingdag

Godmorgon!
Här hemma skulle vi gå upp vid 09 men så blev de inte. Nu har vi kommit upp å ska göra oss i ordning för att åka ut till nacka forum. Shopping står på dagens schema. Men vi hörs sen då, kanske till och med visar dagens fynd om de blir några ;)

puss & kram
/Sara

nytt år & nya tider!

2013 kommer sååå bli mitt år!
jag kunde inte haft en bättre början heller men fina nyårskyssar och en sjuk mängd alkohol. Ett infekterat öga och 3 gigantiska blåmärken vittnar om en sjuk natt. Körde en fin walk of shame hem till Hanna på nyårsdagen för att börja det nya året med pizza, pussar och bakis cluedo.

Nog om de. Jag är ju arbetslös nu med eller mellan två jobb låter bättre va? har en fast tjänst som väntar på mig i början på april. På måndag börjar jag skolan också. Åh juste de planeras en ny hard style resa också! Belgien denna gång,
en helg med grymma människor, grym musik och dela hotellrum med snyggingen. Ja ni ser, 2013 kommer bli MITT år!!!


vi hörs rå!
PUSS!
//Sara

Byte

Hejsan allihopa!

Jag och Sara har tröttnat på vårt nuvarande bloggnamn och tänkte därför byta till något nytt.
Vi (och med vi menar jag mig) kommer att tänka ut något nytt under kvällen.

Innan vi byter kommer vi självklart att skriva ut det här så ni blir medvetna om det nya namnet :)

Bye Bye
Hanna