Åh !

Raaaawr ! Säger jag bara :D Synd att jag inte har mer tid att sitta och glo på honom. Måste dammsuga och springa hem till mor och far. Björn, Johanna och Emil har ju kommit så måste hälsa :)




Bye Bye
Hanna

Cuz We Know What It's About!

Jag har blivit kär :)

Fakie For Nothing - Cuz We Know What It's About!

Bye Bye
Hanna

Gammalt är bra ;)


Mallan & Sara <3


Goddagens!

Mormor är på Yoga så jag har lite tid för mig själv. Har betalat räkningar och ska snart slänga mig i ett bad och tvätta håret.

Har så klart kört och pluggat idag med, varje daaag!  När hon kommer hem ska vi ut på stan och hämta mediciner och sådär. Jag har de helt enkelt väldigt bra här i Småland och körningen går framåt!

Imorgon har jag en lång dag framför mig med körning x2 och teori x2 PLUS riskettan.. Aja ska ta mig ett blåss sen hoppa ner i badet.

Hoppas Hanna tar väl hand om mina små älsklingar där hemma! :)
//Sara

Så här snygg är jag idag, älskar tröjan till mina super slimmade svarta jeans ;)


Hanna har flyttat!

Yes, det stämmer ! Jag bor numera på Tuvvägen :) Iaf i 2,5 veckor för då kommer Sara hem igen. Det är väl rätt skönt att bo ensam men det är ändå sjukt tråkigt! Jag som är van med att ha folk runt mig hela tiden och är så sällskapssjuk. Men men det är väl en vane sak, I hope !

Känner mig iaf skit duktig varje dag :P För jag gör ju saker :O Allt för Saras små bebisar xD

Här har du bevis på att de fortfarande lever ;)

 

Bye Bye
Hanna

Småland Baby Småland!

Kom hit i söndags, har kört 4lektioner och jag älskar min körlärare. Så jävla skön och bara skrattar åt att jag inte kan höger och vänster.

Jag har klarat ett av delproven i teori på datan, jag pluggar teori på körskolan i ca 3h om dagen och trivs som fan! Sitter där med hörlurar i min egna lilla värld och bara går igenom teoriboken.

Förtillfället har jag faktiskt ingen hemlängtan, trivs rätt bra med att bli serverad och bara behöva vara.. Tror jag behövde de här, är trots allt som en liten semester från jobb och tankar ändå. Är så inställd på att ta de här förbannade körkortet nu att jag inte tänker på så mkt annat.

Ikväll är jag dock ensam hos mormor, hon är och spelar kort med sina tantvänner och jag har roat mig på egen hand.

Aja ska lägga mig i soffan och se på sofias änglar och äta mina mandlar.

Ha de bra sthlm!
// Sara


My Chemical Romance

Hoho! Har vart på konsert idag med min favorit Sara :D Åsum !!!! Jag hade riktigt jävla kul faktiskt :P
Hade inte pluggat in de nya låtarna så vi har improviserat xD haha
Gjorde väl bort mig lite kanske, men who cares ?! Så länge jag har det kul, right :D
Var sjuk taggad på en utgång, men så vart det inte och så försvann det :O Nu sitter jag här hemma och har en jävla massa överskottsenergi. Vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bara hoppa runt !!!!

Köpte såklart en tröja (Måste göras på varje konsert!!) som Sara designade om lite xD Men det var ju as snyggt !

Nej! Nu ska jag hitta på något sätt att bli av med min energi och sen så ska jag hoppa i sängen! Huvudvärken börjar komma krypandes.... Oh nooooooooo!

Bye Bye
Hanna

Mår fan inte bra...

Kl är snart 7 på kvällen och jag har fortf bara druckit 4koppar kaffe och ätit en apelsin på hela dagen och då även jobbat 7h på de. Jag mår fan inte bra...Har ingen som helst matlust, inte ens till en shake.

Går alltså in i en jobbig period igen när igenting är kul...Jag vill bara gräva ner mig, djupt!

//Sara


Mitt hjärta smälter och jag känner mig som en idiot.

Har pratat med en viss person och mitt hjärta bara smälter, jag kan fan inte rå för de. Rösten ger mig gåshud och ordet "baby" får en helt annan betydelse.

Sitter här i soffan i trosor och sovtröja och kan inte riktigt ta på vad de är som känns så himla konstigt, vad de är som gör att jag har så ont i ryggen och vad klumpen i min hals beror på.

Jag känner mig så sjukt jävla utnyttjad, Kan vi inte bara avsluta de gamla? Kan vi inte bara skita i att ha ngn kontakt? De förstör mig att prata med dig men ändå kan jag inte ge fan i att le när du ringer.

Va fan kom allt de här ifrån ?

Btw, sa jag att jag hade Adhd?

//Sara


Jag hatar måndagar!

Igår hade jag så grymt svårt att somna, hade ångest och tårarna bara spruta tills jag började må illa ist. När jag väl somnade ramla Malin in och väckte mig. Aja klockande ringde 05.30 lika väl för de. De va bara upp och ringa och väcka Jennie och göra sig iordning.

Iväg till jobbet där jag inte ens hade lunch på mitt schema, JÄTTE BRA! Så de blev samma dam hela dagen, färdtjänst till fruängen och pinsamt nog somna jag på både ditvägen och hemvägen. Aja de gjorde kanske inte så mkt ?

Sen hämta Jennie upp mig och körde hem mig där de bara var att börja städa. Sen slängde jag mig i badet och har legat där ca 1h. Nu sitter jag framför tvn och väntar på att Malin ska komma hem så vi kan äta en sista middag tillsammans innan de är hemfärd för hennes del imorgon.

Jag vill sova på Mathias arm, urch va deprimerad jag börjar bli igen :/

//Sara


Jag kan ju inte vara sämre!

Helgen har varit lång och tuff. Fredagen blev lite kaosartad och jag drog från harrys ensam för att träffa Nathalie och Jennie och dansa tills bennen veck sig. Skrek på Mathias i telefon och löste Hannas spy problem.

Aja lördagen blev de farmors 75års firande och min kära farbror tyckte vi skulle festa hååårt, så där va rövinet framme. De blev vidare till Jimmy där drickandet uratarde och jag gjorde en Hanna ensam i natten.

Söndagen var bakis i allsin ära, jag sov hela jävla dagen och jag tyckte fan att jag va värd de!

//Sara


Jag tror nog att vi är bäst på att uppdatera :)

Anyway! Om helgen kan jag ju säga att det var för mycket för fort! Kunde gått bättre på vägen hem, tack taxichauffören för påsen :D Mer behöver jag nog inte säga.

Idag då! Hade planerat att sitta hemma hela dagen och skriva personliga brev. Men Ulla ringde och väckte mig vid halv 12 och frågade ifall jag kunde jobba imorgon. OFC! Sa ju jag. 2 min efter att jag och Ulla har lagt på så ringer Anette och frågar om jag inte kan komma förbi och fika på onsdag. Jag klämmer till ett till OFC ^^
Min vecka blev just händelserik :D

Jaja, jag åkte in till stan med min mor och handlade lite och åt lunch :) Som vanligt spenderade man kanske lite för mycket pengar :/ Men men, vad gör det? Tror ändå inte det blir någon Sensation Black för min del.


Om jag eller Sara inte hinner skriva något så kan jag informera lite nu, på fredag ska vi på konsert med Mathias. Vi ska se My Chemical Romance (igen för mig). Kommer säkert bilder :) Bara för att jag är så snäll så länkar jag en låt också ! My Chemical Romance – Teenagers


Bye Bye
Hanna

Yesterday

Igår va en sån kväll som förr i tiden, när vi va yngre och inte hade några beskymmer. Vi va hemma hos Hanna och låg ihop tryckta i soffan. Vi skrattade och flamsade med Hannas mamma och allt kändes helt plötsligt som när vi va 15 igen. De va iaf sjukt skoj och de kläcktes många "Smarta" kommentarer från allas sida.

Iaf dansa jag halva vägen hem och va väl hemma vid halv 12 eller ngt. Så hopp ner i säng där jag somna på engång. Vaknat typ 100gånger i natt i halv panik. Men men...

Idag kommer Mallan brallan hit iaf, de ska bli skoj men först blir de jobb för mig.

Back to reality.

//Sara


På bennen igen!

Jag är på bennen igen och mår som en stjärna, eller nja hostar och snorar men de de är lugnt :)

Nu blir de möta Hanna och dra in till stan för att luncha och möta min far. Sen får vi se vad som händer!


Hur snygg är inte jag på en skala då?!

//Sara


Älskar mitt jobb!

I Fredags på lunchen lyckades Nathalie och Jennie lura mig att följa med på en weekend till Holland den 22a April. Vi ska gå på Sensation black, till en början blev jag bara stressad men efter mkt prat och planering är jag sjukt taggad och de ska bli grymt jävla kul!

Idag har jag varit hemma sjuk och Jennie ringde nyss och uppdatera mig om planerna dom har smidit på jobbet idag.

Jaaag är gryyymt taggad!!!

//Sara