28 / 2 - 11

Idag har det inte gjorts många knop från min sida.
Var inne i stan och fikade lite med Andreas från KGG. Pratade lite och vandrade runt inne i stan. Rätt trevligt att träffa honom igen faktiskt.

Jag har vart slö så jag ska nog plocka iordning alla skorna som jag skulle gjort igår >.<

Bye Bye
Hanna

Vad är det här...

Ojojoj vad sämst man är på att uppdatera då! Men bättre sent än aldrig, right ;)?

Torsdag då, var hemma hos Andreas och kollade på massa film. Eller ja, massor och massor var det väl inte, 2! Jackass 3 (I think) och Trassel. Sov där, så sov en hel timme längre på morgonen än vad jag brukar ^^

Fredag jobbade jag. Kände hur hela kroppen bara längtade att gå ut hela dagen, så smsade en massa folk för att se om det skulle bli något men alla sa nej o.0 !! Tillslut så var Sara övertygad. Så jag drog hem till henne, glömde köpa groggvirke, shottade sprit med jordgubbssaft xD
Det var meningen att vi skulle träffa några kompisar till Sara och vara i Handen, men de velade runt om vilket ställe vi skulle till så att vi tog en taxi in till stan och gjorde en come back på Harrys! Var rätt skoj att träffa alla igen. De har dock inte förändrats ett dugg :P
Sara och jag gjorde en rundtur inne i stan efter stängning, hittade till donken och hittade dessutom Danne och Markus på T-centralen. Åt i trappen, mycket mysigt. Tog tillslut en taxi hem, lurade taxichaffören lite. Kvällen slutade iaf halv 5 hemma hos Sara. SKOJ var det !

lördagen vaknade vi, låg och drog oss i sängen och sen upp för att uträtta lite ärenden. Hämtade Saras löshåsr på ICA, upp till centrum för att äta lite och kollade efter kläder till söndag.
Hem till mig, duscha och göra sig iordning. Sen så skulle jag vara barnvakt åt Gustav och Jakob. Sara hjälpte till!
På donken satt barnen och disksterade att chicken nuggets var onyttigt fast det blev ju nyttig om man tog på det friterade samt "Varför har man kommit på svärord om man ändå inte får använda dem? Det var ju onödigt, tänk vad mycket annat man kunde lärt sig istället!" - Jakob snart 9år.
Försökte också göra lite trolldeg som vi skulle leka med men det gick åt helvete rent ut sagt!
Mathias kom förbi också och kollade på film och sen vart det sova för mig.

Söndag, så stressade man igenom garderoben för smart som man är så ska man göra allt i sista sekunden. Hittade väl tillslut lite kläder som man kunde ha. Sen vandrade jag hem till Sara, satte i lite löshår.
Mötte Johanna på T-centralen. Åt i Kungshallarna (ofc!) sen kollade vi lite i affärer. Efter det försökte vi hitta till Modellfabriken. Jag hade kollat på fel hemsida innan vi gick så det blev lite stadsvandring, men vi hann i tid :D
Det var jävligt skoj faktiskt! Dock kanske man inte har just den där modelltalangen xD Haha!



Nej nu ska jag plocka ihop alla mina skor som jag har släng över hela rummet... Vi hörs imorgon!

Bye Bye
Hanna

Min pojkvän ikv!


//Sara


Onsdag 23de Februari

Började dagen med att försova mig, GREAT!! Ringde Jennie och ordnade allt,som tur var hade jag de otroligt lugnt på morgonen.

Till lunch körde jag och Jennie på donken och kaffe. Sen iaf blev de städningar och handlingar, rätt lungt där med.. Handlade på vägen hem och gjorde egen kycklingsallad till middag.

Har tjafsat med Mathias också, han är en surgubbe och vi lär väl inte prata mer idag och antagligen då inte ses imorgon helller...SÅ JÄVLA BRA DAG!

Aja idag är ingen bra dag, ska tjocka mig med Ben & Jerry!

//Sara


23/2-11

Jobbade igår. Var förvånadsvärt pigg när jag vaknade där vid 05.00. Halvvägs till tåget kom jag på att jag hade glömt jobb nycklarna hemma. SUCK! Var bara att vända tillbaka och hämta dem. Hann iaf i tid till jobbet.

Var på något jävla lyckligt mongo humör igår. Allt var toppen och jorden snurrade runt mig typ. Sådana dagar är skoj ^^

Jobbar igen på fredag. Så får vi se om jag träffar John eller inte. Helgen är iaf fullbokad. Skoj, slipper man sitta och deppa över att man inte har något att göra :)

Ikväll blir det bio med Robin! Ska se Burlesque. Är den bra tro? När man ser trailern verkar den bra. Hoppas, hoppas, hoppas :)


Bye Bye
Hanna

<3

Jag finner inga ord att beskriva hur mkt jag älskar dig Hjärtat.



//Sara


Tisdag 22/2-11

Började dagen med att komma ca 40min sent och självklart va chefen där JUST då. Aja kom igång iaf och lekte lite med Jennie. Jobbade på och åt mumms lunch och sen till ica maxi med en pensionär.  Efter de slutade jag faktiskt, haft en riktigt slappdag idag :)

Iaf hem och har dammsugit, fixat med tvätten, betalt räkningar och ska nu lägga mig i ett bad en stund sen försöka komma på ngt till middag, kanske bara blir knäckebröd idag. Orkade inte åka till mamma i de här snö ovädret.

Men aha..Vad har ni gjort ?

Jag är sjukt trött och saknar Mathias, bläää...

//Sara


Okaj Måndag

Jobbet gick bra, utom att vi tanka bilen och sen upptäkte att vi inte hade ngt tankkort. haha de där med tankningen är ingen hitt tror jag.

Aja vi hade roligt på kvällen och vid 22.45 kom jag hem och gjorde mig iordning för kvällen. Ringde min man och sa godnatt. Sen toksomna jag och vakna inte fören 05.30 när de va 1h kvar tills jag skulle upp.

Aja nu drar jag till bussen iklädd min snygga pojkväns tröja. Mathias kommer hata mig för att jag jobbar i hans tröja ;)

P&K Sara


Älskar pojkvänströjor!


<3


Måndag igen då..

Inte direkt min favorit dag men med min man i sängen och ingen som ringer och vill få in mig på jobb så är denna måndag okej. Helgen vet ni ju redan, de va helt okej!

Vakna upp hos Mathias igår och efter slapp och frukost åkte vi hit. Vi beställde hem mat och typ låg i sängen hela kvällen.

Så idag trodde jag på ledigheten och såg en slappkväll framför mig med att Henna skulle komma hem men så ringer Sandra från jobbet och vill att jag kommer in och jobbar ikv och de kunde jag ju göra eftersom jag råkar veta att Rebecca jobbar. Så nu har jag duschat  och fönat håret och ska göra de sista sen bege mig hem till Rebecca sen vidare till jobbet.


Btw, är inte jag och Mathias de charmigaste paret ni sett ? ;)

/Sara


Ingen fyndig rubrik idag inte

Min helg då:

Fredags: Träffade Ted och pratade lite, sen kom jag hem och satte mig vid datorn. Hade lyckats få en inv till RIFT betan så satt och prövade den på kvällen. Den är inte bättre än wow kan jag säga :P

Lördag: Jag och Sara åkte hem till Leo i Kungsängen och lekte lite. Drack lite. Osv. Sen åkte vi hem till Mathias senare på natten och sov.
Skit jobbigt att somna, för det var pisskallt :O

Söndag: Vaknade lite till och från hela natten pga kylan. Gick iaf upp vid 2 när Mathias och Sara kom in klampande i mitt rum :O Käkade frukost och slöade oss. Åkte hem vid 5. Så ikväll blir det att slöa framför TVn hade jag tänkt :)


Bye Bye
Hanna

I don't know what's worth fighting for
Or why I have to scream
I don't know why I instigate
And say what I don't mean
I don't know how I got this way
I know it's not alright
So I'm breaking the habit
I'm breaking the habit


/Sara


Torsdag 17/2-11

God morgon!!

Igår började jag med att väcka Jennie, åka till jobbet och jobba 07-13. Igentligen bara till 12 men ville äta lunch med tjejerna så va inte hemma fören 14. 

Då hoppa jag ner i badet och tvätta håret och tog de lungt, till klockan blev 15.45 och Rebecca hämta mig för att åka tillbaka till jobbet. Jobbade 16.30-22.00 och sen äntligen hem igen.

Somna typ på engång och nu är jag uppe för att jobba igen. Har gjort mig iordning och väntar bara på Jennie nu.

Ha en bra dag!
/Sara


Hanna är sämst !

Jag var uppe innan tuppen idag kändes det som för att ta mig till det där mötet på Arbetsförmedlingen.
Satt där och lyssnade, fyllde i papper och sen vara det dags för möte med en handläggare. Åhhh vad jag saknar att ha Andreas!!! Han pratade iaf på och gav mig en massa info. Dessutom gjorde jag inte honom nervös! Nu har jag fått någon jag inte kan uttala namnet på :/

Kom hem och åt frukost tillsammans med min mor och far. Sen var det så jävla kallt så jag la mig i sängen för att kolla lite på TV och somnade !! Vaknade kanske för en halvtimme sedan.. Suck, jag som hade tänkt att man kanske skulle kunna göra något idag när man hade vaknat tidigt. Men icke !

Nej, nu ska jag väl försöka göra något vettigt. På med happy music!

Bye Bye
Hanna

Im up!

Vad jag gjorde igår vet ni ju redan, Hanna har ju berättat så fint. Dock jobbade jag ju också, de va rätt lame.. Iaf så hade jag skoj igår!

Kom hem alldeles för sent och pratade i telefon med min älskade man dock lite för läänge. Höll på att somna i telefon när vi kom överens om att de va bäst att sova.

Aja nu är jag uppe och ska ringa och väcka Jennie så hon inte glömmer bort att hämta mig. Sen blir de hemtjänsten till tusen idag, eller? Ingenaning om hur dagen ser ut så vi får väl se vad de blir för skojigheter.

P&K Sara

En riktig onsdag !

Vaknade vid 9 för att jag skulle tvätta. Som tur var så var pappas planer inställda så att han hjälpte till :)
Vid 16 gick jag hem till Sara för att det skulle komma någon och köpa hennes gamla TV bänk. DOCK så kom aldrig den där personen -.-
Vi ringde till Jimmy, åkte och slängde bänken och åkte sedan och åt middag. Pizzasalladen smakade skit! Efter maten åkte vi vidare till Port 73. Och för att fördriva tiden så åkte vi till Södertälje och tillbaka. Den där läskiga vägen med "=)" på träden!
Åkte runt lite överallt för att få tiden att gå. Kvällens topp samtal var: Spya och sex (inte tillsammans! Så sjuka är vi inte!!)

Pratade även med John, och vi bestämde att vi ska leka når han kommer tillbaka från UK, skoj :)

Nej men kvällen var rolig, hade glömt hur kul vi hade förr när vi åkte med Jimmy!

Nu ska jag börja göra mig iordning för sängen. Ska upp på möte hos Arbetsförmedligen imorgon kl 8.30, KUL :D -.-

Bye Bye
Hanna

True love !



/Sara


Hannas tillfälliga kärlek



Kände att jag ville dela med mig ^^

Bye bye
Hanna

De där romantiska och de där efter

På alla hjärtansdag så var det meningen att jag skulle gå upp mega tidigt för att jag och pappa skulle åka hem till Per och hjälpa med hans telefon (Jag chansar på att jag skulle med som moraliskt stöd o.0) anywho, jag ställde kl på 07.30 vaknade den tiden, somnade om och vaknade vid 10 *tummen upp* Fick panik och gjorde mig iordning och pratade lite med pappa.

Fikade hemma hos Per, Benny kom förbi och vi pratade lite, hämtade mamma på jobbet och åkte sedan hem. Filade till naglarna för jag hade slitit loss lösnaglarna i bilen. Åt middag och åkte hem till Andreas.

Träffade Andreas inneboende för första gången igår och hennes flickvän/ragg, not sure!
Vi såg iaf på Gullivers resor och åt chips ! Nom nom nom!!

Dagen efter gjorde Andreas frukost till mig och fick sedan för sig att han skulle möblera om o.0
Åkte hem vid 4, mötte mamma på tåget och sen så har jag inte gjort så mycket mera !

Sitter och funderar på om man ska dra ut löshåret eller inte. Det har glidit ned as mycket och jag har tappat mycket :/ Ska nog vänta en vecka så att jag kan köpa nytt om det skulle se hemskt ut, plus att jag har ju lovas Ann-Sofie att jag ska komma förbi henne när jag tagit ut det :/

Jag ska sluta babbla om inget nu !

Bye bye
Hanna

Tur

att man har hittat så fina nya vänner som vill umgås med mig på alla hjärtansdag. Jennie och Rebecca drog upp humöret en hel del ikv! Looove it!

P&K Sara

Alla hjärtansdag

Och tragisk som man är så sitter man ensam hemma, min man är i sälen med sina kompisar, Hanna är med sitt HP ragg och Jimmy är med ngt annat ragg..VA FAN!

Aja, jag får väl gå till ica och köpa hjärtformad choklad och umgås med mig själv antar jag..Ibland är livet tufft.

Helgen i sin ära!

Har haft en as bra helg, så skönt att komma bort ett tag och bara lalla i mjukisdressen. Lördagen åkte vi snöskoter, njöt av solen och drack gott. Efter 1 flaska vin och för många drinkar hamna jag med huvudet i toan. Vi hade as kul och trevligt till den incidenten.

Idag har de varit värre, jag har spytt hela jävla dagen ända till typ 20min innan vi skulle sätta oss i bilen hem. FY FAN säger jag bara. Klarade bilresan iaf och åt första gången när vi kom till västerås. Kom hem vid 18 tiden och städa här hemma sen har jag legat utslagen på soffan, har en sån grym huvudvärk och  börjar må illa igen.

Dags för mig att krypa ner i sängen och försöka ta mig till jobbet imorgon. Slänger in bilder imorgon.

P&K Sara

Jävla kul Fredag!

Hej!
Jag ska väl slänga in mitt första inlägg jag med då!

Jag ska jobba idag 13-20.30 sen åka direkt till Dalarna men problemet nu är, hur fan kommer jag till jobbet? ALL busstraffik i haninge/Tyresö är inställd och jag kan ju inte direkt gå dit?

Fan va trött man blir ibland alltså, jag som trodde de skulle bli enkelt idag? Men men de betyder ju iaf att de inte kommer bli ngn dans på jobbe så jag kan smita tidigare :)

+ Jag är arg på tele2, dom vill inte förlänga mitt abonemang och nu har jag inte tid längre! Skit också :(

Aja allt för mig!

P&K Sara

Det är bra att vakna arg, då får man saker gjort

Det ser så himla tomt ut på bloggen atm, så jag tänkte att jag kan ju sitta här och skriva lite bara för att :)

Min underbara dag:
Jag vaknade flera gånger för att folk smsade !"#¤@#?! Gick upp tillslut. Tog en morgon cigg och märkte att jag var helt ensam hemma. Gick in i rummet för att starta datorn när jag såg att den redan var på. Fitt,cp, äckel datorn hade startas om på kvällen så alla mina saker var borta. Fick sätta mig ned igen och göra om headern, som för övrigt precis blev klar!!
Nu ska man väl ta sig i kragen och äta lite och göra sig i ordning innan man ska ned till Port 73 och göra ett nytt försök med Sara!

Bye, bye!

Föööööörsta

Mohaha! Sara har gått och lagt sig och har nu lämnat mig med uppgiften att pilla lite på bloggen.
Uhm, jag kan ju säga såhär att jag kommer inte ihåg ett skit ifrån webdesign kursen eller fotokursen... Bra jobbat Hanna :D
Nej nu ska jag se ifall jag kan googla lite och se ifall man skulle kunna göra sig en header !

Jag säger GL & HF till mig själv nu !