American Car Show Uppsala 13/8-11

Har ju helt glömt och lägga upp bilderna från denna fantastiska kväll/Natt!





//Sara & Hanna


Vega Grand Prix Raggarbilar 27/8-11

Vi va ju i vega på bilträffen, riktigt trevlig dag med fint väder :)






//Sara & Hanna




Vad ska man göra med livet?

Jag har jobbat sen jag va 16 år, varje sommar,kvällar och helger. Har alltid gått som timvikarie och ett tag hade jag 4 jobb samtidigt. Just nu har jag bara ett jobb och fortf bara vikarie men jag tar plats och försöker förändra för att visa framfötterna men idag kom jag till ett vägskäl. Jag orkar bara inte gå och vänta till sista november för att få veta om jag får en fast tjänst eller inte.

Så jag satte mig och sökte nya jobb, BARA fasta tjänster och lång tids vik. Inga timvik eller korttids vik, är så trött på att kämpa mig fram för att komma in och bli sedd för att sen få veta att de inte finns några lediga tjänster.

Har även kollat upp lite utbildningar jag skulle vilja gå, alla på distans och väldigt intressanta. Plus att dom skulle väga upp mitt dåliga slutbetyg från gymnasiet.

Den stora frågan är bara, vad vill jag göra egentligen? Vad vill jag jobba med ?

Fan, ibland är de inte lätt att vara ung och ensam.

<p>I Will be proud to letting you in!</p>

//Sara


lördag 27/8-11

Klockan är 07.30 och jag är uppe o har jag gjort mig iordning :) Ska åka till jobbet om ca 15min. jobba 3h sen kommer gänget o plockar upp mig och Helena :D

Idag blir de bilträff/crusing i vega, I love it!

//Sara


<3

Du & Jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se va du menar.



Älskar dig H!

//S


Paus!

Ibland letar jag efter paus knappen på mitt liv, bara stanna upp och slippa tänka och känna. Men den finns inte, de går inte att pausa allt och trycka på play när man känner sig redo att ta tag i allt igen. Nej de är bara att facea verkligheten och ta tag i allt på engång.


//Sara


Allt som vi är och allt som vi va...



Vill inte mer nu, Hör inte av dig mer nu...

//Sara


De finns ju bättre dagar.

Vaknade vid 11.30 och pratade med en arbetskamrat som inte kom med de bästa nyheterna tyvärr..Torkade tårarna och satte på Gossip girl iaf. Gick upp vid 14.00 och städade iordning för att sedan möta mammsen i centrum. Och på vägen dit ringde nästa arbetskamrat, inte så bra nyheter där heller.

Men iaf så fikade vi, pratade igenom en del och sen hem till dom. Körde ner till coop och handlade lite med styvfar,åt middag och glodde på tv en stund. Fick lite förvånande sms och pratade med Hanna.

Vid 21.00 åkte jag iaf hem och började städa kök och badrum för att skingra tankarna lite. De är kaos i mitt huvud just nu och jag vill nog bara helst lägga mig i sängen och vänta på en bättre dag..

Aja nu ska jag lägga mig i soffan och imorgon blir de STOR förändring på mitt liv.
Nu har jag sådär jätte mkt o göra på jobbet igen, elllleeeeeeer?

Vi hörs!
//Sara


Vi kan forts stå still..

För om det innebär att du och jag aldrig mötte morgondagen,
så vill jag veta att du kände, om känslorna var samma,
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig. 

Ja du kan tolka det hur du vill och vi kan fortsätta stå still,
vi kan låtsas som ingenting men vi ljuger för oss själva nu.

Finns inga vinnare i lekar för två,
inga vinnare de är bara så,
och om allting skulle falla imorgon,
så vill jag veta att du visste hur jag kände de då.




//Sara

Nostalgi när den är som bäst!

Har jobbat natten o gick upp 06, gav lite mediciner o sen satt mig i soffan o lyssnar på musik med minnen! Bla svenska akademin som jag o loi helt random såg på Hultsfred 07 med några random killar från Småland eller vad sägs om pantera som får mig att tänka på alla vilda roliga kvällar på harry b med alla! Musik med minnen måste vara de bästa som finns! Så här vill jag starta alla mina mornar! //Sara

Having the time of my life!


Haft en underbar dag & kväll. Kunde inte börjat bättre, vakna upp brevid en av dom snällaste människorna jag någonsin träffat. Och sen forts med Takida & Europe med sköna gänget på kvällen!

// Sara


Update fortsätter!

Ja, jag kommer inte riktigt ihåg allt jag gjort men jag kan berätta om igår!

Jag fick sova as länge :) Sen ringde Sara och vi pratade i 10 000 år sen bestämde vi oss för att leka. Vi gick till centrum och shoppade och åt mat. Sen satt vi hemma med pappa och flamsade. Hittade en kul app som heter A Sex Counter. Mycket underhållande faktiskt :P
Sen vart det Skype tillsammans med Sara och Björn! Hoho...

Jag låg sedan i sängen och pratade med en hemlig person ;) Somnade inte förens halv 4 :O

BILDER FFS!!!!!! (I love them, bilder alltså)

Vilken puddig!

Ikväll blir det Grönan och se på Dia Psalma ! :) Nu ska jag äta lite


Bye bye
Hanna

Omg, update ?!

Okej, okej, jag vet att jag inte skrivit på ett tag. Men Sara har ju vart bra på att hålla den uppdaterad :) Om jag ska vara ärlig så glömde jag faktiskt bort att jag hade en blogg xD LOL!

Iaf, jag har vart husvakt åt Peter och Sofe :) En av dagarna så hade vi en liten tillställning :) Vi drack lite alkohol och grillade. Mycket trevlig kväll om jag får säga det själv. Här har ni lite bilder!!:



Anyway! Sen har jag jobbat en massa också. Har dock inga bilder på det :D Sen är väl det inte så intressant heller xD

Jag har även vart i Västerås på Power meet! As skoj, och det har jag bilder ifårn ;)


Alltså, det finns massa mer bilder men jag orkar fan inte lägga upp dem, plus att mitt inlägg börjar se ut som ett jävla bildspel nu >.< Så jag avslutar nog nu och skrivet ett nytt inlägg !

Bye Bye
Hanna