Tröttis

Har vart så sjuk jövla trött idag så det är inte sant. Jag har ingen aning om varför heller >.<
 
Hela dagen började kasst då SL inte kunde köra tåg... Tåget stod still i säkert tio min på varje station pga enkelspår -.- De kunde inte gått ut med det innan ??
Hoppade iaf av i Årsta berg och fick byta till tvärbanan och sedan till tunnelbana. Slutade med att jag kom 15 min sent till jobbet. Jävla SL. Snart kommer det där hatmejlet...
 
Efter 4 koppar kaffe på jobbet så var jag fortfarande inte pigg. Slutade kl 19.00 och åkte hem till mor och far. Min kära bror hade dock inte gjort den där maten som han utlovat. Slutade med att vi lagade var sin maträtt här hemma. Jag åt som vanligt för mycket och fick ligga i soffan i två timmat för att återhämta mig.
 
Lät min bror köra lite HCs på min lock ett tag. Han slutade dock efter en stund då han inte fick några bra grupper xD haha!
 
Nu sitter jag i alla fall i sängen och ska slå igång de sista avsnitten av Cougar Town och försöka somna. Är ledig imorgon så planerar att åka hem för att hämta kläder (om mor och far inte kommer hem imorgon) samt att städa här hemma.
 
 
Natti natti
Hanna
 

Söndag

Idag hade jag min första söndagsmiddag utan mor och far. Deras plats fick Sara fylla!
 
Mötte Sara i centrum och gick för att handla middag. Som vanligt när vi ska äta tillsammans så blir det tacos eller kyckling!
 
Efter att ha utbytt några ord med den otroligt trevliga killen (hans ord inte mina) på Pressbyrån och matshopping gick vi hem till mor och far.
 
Innan maten roade vi oss med att spela Gear of War 2. Fan vad grymma vi var ^^ Nu gäller det bara att försöka övertala Sara till att börja spela WoW :D Åh vad vi kommer att sitta på vent och skrika ikapp om hon börjar :D
 
 
Nej nu ska jag sova, börjar tidigt 09.45 så lite skönhetssömn kommer jag nog hinna få!
 
 
 
Natti natti!
Hanna

Man ställer ju upp

Igår lyckades jag äntligen få med mig Matsen ut på en öl efter jobbet. Det var kul! Vi gick till ett ställe på Östermalm som heter Godot. Och JA, jag var på Östermalm!
Medlemmarna i Degreed anslöt även. Hade en väldigt trevlig kväll faktiskt som avslutades med räddaren i nöden (korv på 7/11).
 
 
Idag så har jag arbetat och sedan åkt hem till mor och far. Dock är mina kära föräldrar inte hemma utan i Bengtsfors. Då undrar säkert ni varför jag är hemma hos dem, jo! För att min bror bestämde sig för att åka hem tidigare vilket resulterade till att mor och far ville att jag skulle bo här i några dagar.
 
Imorgon är jag ledig så vi får se vad jag hittar på ^^ Nu ska jag leta upp en film eller serie som jag kan somna till :)
 
 
 
Natti natti!
Hanna

Nyfödd!

Jag har nu efter ca 3 månader äntligen fått igång mitt internet :D Jag känner mig nyfödd! Hela mitt liv har öppnat upp sig igen :)
 
I lördags gifte sig mamma och pappa :) Det var ett jättfint bröllop ute på Dalarö. Det var kul att träffa släkten igen. De flesta drack lite för mycket. I alla fall jag och Sara :P För oss slutade kvällen vid 08.00 efter efterfesten i kajaken. Haha mer tänker vi inte säga!
 
Åt en mindre god frukost på söndagen och åkte sedan hem till mor och far där jag sov på soffan hela dagen. Vid halv 8 väckte jag pappa som fick gå och köpa pizza :)
 
Idag har jag vart ledig från jobbet och bara legat hemma framför internet och sugit i mig all glädje som medföljt ^^ Imorgon blir det tillbaka till verkligheten med jobb igen :/ Börjar som tur är med två dagars jobb och sedan ledig en dag :)
 
Lite MC och sedan sova.
 
 
 
 
 
Bye Bye
Hanna