Uppe!

Jag börjar inte jobba fören 15.00 men är ändå uppe nu och har sminkat mig. Sitter i min one-piece och väntar på att Rebecca ska hämta upp mig. Innan jobbet var tanken att vi skulle åka till nacka forum i regnet. Men aa vad vet jag ? Hon verkar iof ha stängt av telefonen och valt att sova med en kille ist.

Fan va trött jag är på kompisar som väljer killar framför tjejkompisar, AJA jag ska lägga mig på soffan och vara irriterad.

Ha en bra dag i de otroligt fina vädret!

//Sara


Oj vad tiden går fort!

Mkt har hänt sen jag satte fingrarna på tangenterna sist och skrev här...

Jag har varit på grönan, jag har jobbat 30h i sträck och aa lite sånt!

Jag har 2dagar kvar till semester, 4dagar kvar tills tåget till peace and love går och 6dagar kvar tills festivalen drar igång!

Köpte 2 tältjävlar i måndags och jävlar va jag längtar nu !

Jag har ingen större lust att uppdatera er om allt som jag gjort och ättit så nu ska jag börja blogga lite mer på riktigt, försöka slänga in ett inlägg om dagen :)


Over and out!
// Sara


Om man blickar lite framåt då...

Nu är det bara elva dagar kvar tills vi åker till Peace and Love !!!!! :D:D:D:D Så sjukt jävla taggad!! En hel vecka med Mod, Hopp och Kärlek!

Sen är det jobb för mig hela juli och början av augusti. Ska dessutom sitta husvakt också. Det ska bli kul att bo ensam igen. Se hur mycket jag kommer sakna att ha folk runt mig hela tiden :P

Jag ska på möhippa och bröllop i augusti :D

Vad mer.... JO! Jag ska kanske åker iväg v.33 vart är inte riktigt bestämt ännu men det lutar måt Grekland tror jag :D Det ska bli kul ! Känner verkligen för att åka ut och resa.

Sen ska Björne och Ae åka till Thailand i november och frågade om vi skulle med. En flygstol kostar 6000 så jag funderar på om jag ska följa med ! Hur skönt hade inte det vart :D !

Sen är det några konserter här och där som jag ska gå på. Annars har jag inte så mycket mer planerat faktiskt :o



Bye Bye
Hanna

Förra veckan

Blev en lite pause igår xD ops!

Nej men förra veckan då:

Marcus kom hit på lördag kväll förr förra veckan så jag mötte honom i Upplands Väsby, Aldrig vart där förr så det var lite intressant när vi skulle mötas och pendeltåget gick om 3 min. Men vi klarade det :D

Anyway, på måndagen så var vi hemma och Sofie och Peter och gillade och firade nationaldagen. De tvingade mig att sjunga :(
tisdagen så jobbade jag. Marcus mötte upp mig inne i stan och vi vandrade runt lite. Gjorde misstaget att ta den äckliga varma bussen hem >.<
Onsdag så jobbade jag igen. Mötte och Marcus och hans vän inne i stan. Pratade lite och åkte sedan hem. Rätt skoj att träffa en av hans vänner :)
torsdagen mötte jag upp mamma efter jobbet och åkte in till Grönan för att kolla på Bryan Adams :D Marcus följde inte med utan träffade istället en annan kompis. Mötte upp Ted och "hans tjej" efter konserten. Gick till HBJ för det var Bandit fest. Efter ett tag så hade Marcus lyckats ta sig in från stan igen så då möte vi upp honom och satt på HBJ ett tag och drack lite öl.
Fredagen var en latdag! Vi åt pizza och satt ute i solen och pratade. Det var allt typ :P
lördagen så skulle jag färga mammas hår svart, men inte allt, så det blev kvar en massa. Så jag färgade mitt hår också :D Är numera svarthårig ^^ Vi gick hem till Sara och pratade en stund. Åkte sedan iväg för att träffa Marcus familj. Var där ett tag och pratade och kollade på hans systers lägenhet. Efter det åkte vi in till stan och mötte Sara och Mathias för att äta. När vi satt på Mongolien så kände jag hur febern kom :( Mycket riktigt, när jag kom hem och kollade hade jag 40 grader. Stackars Marcus som var tvungen att somna bredvid mig!
söndagen skulle Marcus åka hem. Så jag följde honom till pendeltåget. Pussades hejdå och sen gick jag hem och la mig igen eftersom att jag fortfarande var sjuk.

Och fram till nu så har min vecka sett likadan ut! Jag har legat hemma och vart sjuk och tyckt väldigt synd om mig! Men idag känner jag mig frisk så jag ska försöka hitta på något ^^


Bye Bye
Hanna

Lite snabbt då !

Jag har kollat statistiken nu, och det är tydligen inte bara Sara som läser bloggen :p Yeeeye !

Jaha, så vad har hänt i mitt lilla liv då eftersom att jag har vart för upptagen med att blogga...
Jag har vart på jakt efter en klänning till Sandras bröllop, och jag har hittat en !!! :D Även hittat skor :D Bara den där jävla väskan kvar -.-
Björn har vart här och hälsat på så att jag har umgåtts med honom. Var bla ute på krogen med honom, mamma, pappa, David och Anna. Spännande xD
Jag har även vart ute med Sara och Rebecca, prövade på Kolingsborg ^^
Och sen har jag faktiskt jobbat och städat :o

(Ja, jag gick igenom min bdb, dayviews, för att kolla vad jag har haft för mig)


Bye Bye
Hanna

Woooops !

Har inte bloggat på pisslänge.. Så dåligt av mig :o Sara har till och med gnällt, inte för att det känns som om det är så många fler än Sara som läser bloggen xD Lol, måste ta och kolla statistiken senare.

Anyway, jag tänker inte sitta och skriva ett långt och fint inlägg om vad som hänt i mitt liv. Istället så tänker jag dela in det i massor utav små :D För seriöst, vem orkar sitta och läsa en halv bok -.- ?


Bye Bye
Hanna